0252-798083 info@vitosoft.nl

Welkom bij VitoSoft relatiebeer

relatiebeheer voor MKB

In het hart van al onze software draait onze gebruiksvriendelijke relatiemodule.

Robotics en AI

Via de inrichting van slimme processen is het mogelijk om taken automatisch te laten afhandelen. Uiteraard wel zodanig dat je zelf de controle blijft houden.

Smart API

Met onze Smart API kunnen wij koppelen met al je andere essentiele software. Denk aan je boekhoudsoftware, website, HRM etc. Uiteraard is er ook een integratie met tekstverwerker en email.

Hosting & Security

VitoSoft zorgt uiteraard voor de hosting en veiligheid van onze Cloud oplossing. Denk aan versleutelde gegevensoverdracht met SSL, backup’s, servers met iso 27001 certificaat, privacy by design door data minimalisatie en acces control. 

Het Beste van VitoSoft Relatiebeheer

Verleden, heden en toekomst. Wat hebben we voor deze klant al gedaan? Waar zijn we nu mee bezig? Wat staat er nog op stapel? Via de overzichtelijke schermen heb je binnen no-time inzicht in wat er allemaal speelt bij je klant.

Op maat

Samen met jou gaan we bepalen wat jij nodig hebt. Welke lijsten en grafieken op dashboard? Welke gegevens wil jij registreren van een relatie? Welke processen wil jij automatiseren?

Timestamp

Van alle contacten en taken wordt precies bijgehouden wie, wat en hoe laat heeft gedaan. Zo kun je altijd exact terugzien wanneer zaken zijn opgepakt.

Service

Veel bedrijven kunnen software leveren maar ondersteuning is vaak erg onpersoonlijk. Door onze persoonlijke aanpak ken je onze medewerkers bij naam en weet je wie je aan de lijn hebt. En ja die kun je ook buiten kantoortijden bereiken. 

Education

Inrichting Op basis van je eigen Pijnpunten. Niks Meer en niks Minder.

Ook zo zat van de software oplossingen die alles kunnen maar waarvan je meer dan de helft niet gebruikt? Of de oplossingen die een hoop beloven maar waar vervolgens niks aangepast kan worden? Kies geen eenheidsworst en ga eens het gesprek aan met VitoSoft. 

Services Relatiebeheer

Wat Kan Relatiebeheer CRM Doen voor Jou?

BEHEER VAN RELATIES EN CONTACTPERSONEN

Een centrale database met relaties, of het nu gaat om sales, dms, tickets of projecten.

DASHBOARD MET TAKEN, RAPPORTEN EN KPI'S

Wat wil jij als eerste zien als je VitoSoft opstart? Het dashboard wordt aangepast aan jouw wensen.

KOPPELING MET OFFICE PRODUCTEN

Je hebt vast al je eigen templates. Via onze office koppeling kunnen we deze gebruiken voor zowel documenten als email.

INTEGRATIE MET ANDERE APPLICATIE

Via onze universele cloudkoppeling kunnen we integreren met alle gangbare systemen, of het nu gaat om boekhouding, inkoop of ERP.

DOSSIER MET MAIL, DOCUMENTEN EN TAKEN

Via overzichtelijke schermen heb je in no-time inzicht in verleden, heden en toekomst van de klant. Zo kun jij je focussen op de klant.

IMPORT VAN GEGEVENS VIA WIZARD

Via onze wizard kunnen wij verschillende bestandsformaten importeren. Gelijk een taak aanmaken om de klant op te volgen? Geen probleem.

Get Started

Het is Nooit Te Laat of Te Vroeg om Te Beginnen

Of  je nu starter bent of al jaren bezig met allerlei oplossingen voor relatiebeheer. Je kunt ons altijd uitnodigen voor een vrijblijvend intake gesprek.