0252-798083 info@vitosoft.nl

Welkom bij vitosoft brancheoplossingen

branche specifieke oplossingen

Oplossingen ingericht voor speciefieke branches. Op basis van eerdere opleveringen in verschillende branches hebben wij blauwdrukken klaar liggen om als basis te gebruiken.

Elke branche kent zijn eigen wensen en knowhow.

Een horeca leverancier heeft andere wensen en eisen als een leverancier in de zorg. Een uitgeverij heeft andere processen als een school. Laat je niet afschepen met een standaard oplossing maar kies voor een systeem die jouw eisen en wensen voorop stelt.

Branche specifieke schermen

Iedere branche kent zijn eigen databehoefte om alle gegevens op een juiste manier te registreren. Des te beter jij de juiste gegevens van een klant bijhoud des te beter jij hem kan helpen.

Branche specifieke dashboards

Het bijhouden van gegevens van een klant is belangrijk maar als je er niet de juiste informatie uithaalt schiet het nog niet op. Met je eigen dashboards weet jij wel precies waar je staat.

Branche specifieke Workflows

Of je processen nu enorm complex zijn of redelijk rechtoe rechtaan. Met onze voorgedefinieerde criteria (Robotic Process Automation) kunnen taken automatisch doorgezet worden naar de volgende fase. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Voorbeelden branche oplossingen

Elke branche zijn eigen oplossing

Uiteraard kunnen ook de brancheoplossingen aangepast worden naar jouw wens. Jij werkt wellicht anders dan je branchegenoot.

 

Maatwerk

Samen met jouw kennis maken wij je gewenste oplossing

Ben je niet tevreden met de aanwezige software? Kan je nog steeds niet goed al je data kwijt of zijn de processen niet ingericht op basis van jouw wensen? Laat je niet afschepen met het verhaal dat dat niet kan! Of dat het heel duur moet zijn! Ga in gesprek met ons en wij laten je zien dat je jouw gewenste oplossing heel goed kan realiseren met onze bouwblokken. Onze klanten vertellen dat ze veel tijd besparen omdat ze eindelijk een oplossing hebben die is aangepast aan hun wensen in plaats van andersom.

Voorbeelden

Wat Kunnen Wij Doen voor Jou?

Eigen dashboard

Wat wil jij zien als je inlogt? Welke lijstjes zijn voor jou belangrijk? Jij mag zelf aangeven welke grafieken je wilt zien. Wij kunnen die gegevens zelf registreren in datavelden of importeren uit je aanwezige software via een API koppeling.

Workflow

1 of meerdere workflows worden ingericht op basis van jouw eigen werkprocessen. Uiteraard worden taken automatisch aangemaakt voor de medewerkers zoals jij die hebt aangewezen. Deze taken kunnen zelfs automatisch worden afgehandeld via Robotic processing.

Eigen schermen met data

Ben je het ook zat dat je vaak gegevens registreert in velden die daar niet voor bedoeld zijn? Of dat je veel zaken maar in notitievelden noteert waar je vervolgens geen data meer kan uithalen? Samen met jou kunnen wij alle velden aanmaken die jij nodig hebt. En ja, vervolgens kunnen wij daar processen op sturen en/of data op je dashboard tonen. 

Webportaal klanten

Jij regelt al je bankzaken toch ook via je eigen klantenportaal bij de bank? Laat ook je klanten hun eigen zaken regelen en muteren. Dat gaat jou veel tijd besparen en levert je klanten veel gemak. Vraag naar de mogelijkheden. 

Webportaal externen

Werk je veel met externen/ZZP-ers/stagiaires? Vaak moet je dan allemaal extra licenties afnemen als je die in je eigen software wil laten werken. Via ons web portaal voor externen is dat verleden tijd. Bespaar ook op je licentiekosten en vraag naar de mogelijkheden.

API koppelingen

Ben jij ook veel tijd kwijt met het dubbel of driedubbel invoeren van gegevens? Gaat het daardoor ook wel eens fout? Met onze API koppelingen kunnen we met elke partij koppelen op basis van een web service. Uiteraard moet je andere leverancier ook beschikken over een dergelijke interface.

Get Started

Het is Nooit Te Laat of Te Vroeg om Te Beginnen

Of  je nu starter bent of al jaren bezig met allerlei oplossingen voor relatiebeheer. Je kunt ons altijd uitnodigen voor een vrijblijvend intake gesprek.