0252-798083 info@vitosoft.nl

Over ons

Bouw je eigen oplossing

Wij zijn een dynamische en op de praktijk gerichte organisatie. Bij ons geen eenheidsworst. Samen met de klant gaan we de oplossing zo inrichten dat jij je eigen applicatie krijgt. Van veel oplossingen gebruikt men vaak meer dan de helft niet en worden er nog losse Excel lijstjes bijgehouden.  Dat kan anders!

Onze missie

1 +1 = 3

Jij bedient het stuur en wij de motor.

Onze klanten kennen hun eigen organisatie het beste. Zij weten zelf wel hoe hun processen in elkaar zitten en welke data ze willen registreren. Dat hoeft een software leverancier ze echt niet uit te leggen. Het gaat erom dat de leverancier goed luistert, de juiste vragen stelt en dat vervolgens vertaalt naar de juiste inrichting en afstelling. Geen dertien in dozijn oplossing of eenheidsworst! Je eigen oplossing voor je eigen unieke organisatie. Dat is wat wij kunnen doen voor jou met het VitoSoft Cloud Platform.

Klantverhalen

Lees waarom organisaties juist voor VitoSoft kiezen

Expense Reduction Analysts

Henk Postmus

VitoSoft is erin geslaagd voor ons het zo gewenste CRM-op-maat te realiseren. De inrichting van het systeem sluit prachtig aan bij onze manier van werken. Ook de projecten kunnen we er volgens ons eigen stappenplan in managen. En de overload aan losse Exceloverzichten is nu echt verleden tijd! Kortom, wij zijn blij met deze gebruiksvriendelijke software.

Wilkin's

Hans Willemsen

Door de overzichtelijke manier van registratie en gebruikersgemak van VitoSoft is er veel meer rust in de organisatie. Er is meer tijd om ons te focussen op onze klanten en hun wensen. Daarnaast ben ik blij dat we eindelijk verlost zijn van de losse lijstjes en Outlook taken.

Loth Fabenim

Team Loth Fabenim

VitoSoft is eenvoudig in gebruik en toch bestaat de mogelijkheid om schermen aan te passen aan onze eigen behoefte. Het inzicht onderweg is voor ons toch wel erg plezierig. Waar we ook zijn, we hebben altijd inzicht in het klanten dossier.

JACCS

Roeland van Anholt

VitoSoft is onze softwarepartner op het gebied van applicatieontwikkeling. VitoSoft viel mij op omdat ik gelijk het gevoel kreeg dat ze een relatie voor lange termijn wilde aangaan en niet even een snelle deal wilde scoren. Bij vragen krijg ik altijd snel antwoord.

MyNextHome

Patricia Blauw

Al onze websites zijn gekoppeld aan VitoSoft CRM. Niet alleen worden alle web-aanvragen automatisch ingelezen maar VitoSoft maakt ook een klantenkaart aan en start automatisch een proces op basis waarvan wij contact met de klant opnemen. Samen met VitoSoft hebben wij ervoor gezorgd dat wij nu veel meer in controle zijn over al onze klant contacten. Waar we ook zijn in de wereld dankzij de online webapplicatie van VitoSoft kunnen we altijd bij onze klantgegevens. Of deze nu komen uit Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland of Bonaire.

Miko Koffie Noord

Team Miko Koffie Noord

VitoSoft maakt alles wat je vraagt. Zijn ongekend getalenteerd in het vertalen van wensen c.q. Eisen naar praktische oplossingen. Wij werken met 10 gebruikers in VitoSoft en hebben alle andere communicatie- en informatiesystemen gesaneerd. Via de API koppeling met MUIS worden de gegevens gesynchroniseerd. Werkt volledig naar wens.

Onze diensten

Diensten & Produkten Die wij Bieden

Software oplossingen

Van CRM tot DMS en van Projectadministratie tot Sales. Van Tickets tot Productie en van maatwerk tot branchesoftware

Conversie/data migratie

Mocht het niet mogelijk zijn om op basis van een API koppeling het relatiebestand initieel te vullen dan kunnen wij maatwerk conversie’s leveren. Bijvoorbeeld data extractie uit: Excel, SQL, CSV of andere databronnen.

Maatwerk

Op basis van door onszelf ontwikkelde bouwstenen kunnen wij elke gewenste oplossing inrichten. Heb je een idee voor een software oplossing waarmee je een hoop tijd kan besparen in je organisatie? Bel ons op en wij denken graag met je mee.

API (Application Programming Interface)

VitoSoft kan koppelen met alle partijen die gebruik maken van API’s. Van boekhoudsoftware tot HRM en van Inkoopsoftware tot ERP.

Consultancy

Zoek je extra training danwel begeleiding op het gebied van Systeemontwikkeling of Sales en hou je niet van een klaslokaal? VitoSoft focused zich vooral op on-the-job begeleiding op je eigen werkplek.

Klantportaal en website

Behalve een klantportaal op je website kunnen wij ook helpen bij het bouwen van een complete website op basis van WordPress templates. Heb je al een eigen websitebouwer? Ook prima. Samen met hem kunnen we het klantportaal integreren op je bestaande website.

Partners

Via een API koppelingen kunnen wij aansluiten bij al je andere software partners. Onder andere:

Muis Software

voor accountants, ondernemers en de samenwerking tussen beide

MUIS Software levert administratieve software aan accountants en ondernemers. Wij hebben VitoSoft als CRM module geintegreerd in iMUIS Online. Met behulp van deze CRM tool kun jij je onderneming laten groeien en sturen op klanttevredenheid. Al jouw klantgegevens zijn geordend op één plek beschikbaar en bovendien direct gekoppeld aan je administratie

Stiply

Digitale handtekening van o.a. offertes, contracten met bewijslast

Stiply is een webtool waarmee bedrijven sneller hun documenten kunnen laten ondertekenen d.m.v. een elektronische handtekening. Voor een gezamenlijke klant heeft VitoSoft, op basis van onze API’s, Stiply geïntegreerd in hun CRM. De samenwerking verliep zowel snel als prettig. Zowel bij VitoSoft als Stiply staat het efficiënter en leuker maken van saaie bedrijfsprocessen voorop!!

SnelStart

Makkelijk, snel en voordelig!

SnelStart levert software die boekhouden makkelijk maakt. Met slimme oplossingen helpen wij ruim 71.000 ondernemers hun zaken goed te regelen. Steeds meer zzp’ers en mkb’ers kiezen vanwege het gebruiksgemak, de lage abonnementskosten en de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding voor SnelStart.

JACCS

JACCS staat voor Joomla!®, Adobe: Cursussen, Consultancy & Software

VitoSoft is onze softwarepartner op het gebied van applicatieontwikkeling. VitoSoft viel mij op omdat ik gelijk het gevoel kreeg dat ze een relatie voor lange termijn wilde aangaan en niet even een snelle deal wilde scoren. Bij vragen krijg ik altijd snel antwoord.

OutSmart

Werkbonnen, relatiegegevens en artikelen

OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale WerkbonApp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld. Gestart als B2B App development bedrijf in 2009, werd in 2011 in eigen beheer gestart met de ontwikkeling van een revolutionaire app die de papieren werkbonnen tot een verleden zou moeten maken.ire.

Incontrol

Formulieren, relatiegegevens en artikelen

Incontrol is een mobiele oplossing voor alle gegevens die je op locatie wil verzamelen. Dit wordt gedaan door gebruiksvriendelijke formulieren die gemakkelijk zijn te creëren en aan te passen. Omdat je met Incontrol elk formulier kan bouwen wordt het voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Klanten zetten Incontrol in voor het verbeteren van kwaliteit en veiligheid, uitvoeren van inspecties, formulieren rondom productie zoals werkbonnen en formulieren voor procedures met personeel zoals een declaratie.

Reeleezee

Maak het jezelf makkelijk met de boekhoudsoftware van Reeleezee

Maak het jezelf makkelijk met de boekhoudsoftware van Reeleezee.

Reeleezee is voor ondernemers, door ondernemers. Reeleezee geeft je als ondernemer meer ruimte. Ruimte die je vanaf nu kunt gebruiken voor de groei van je onderneming. Want je bent geen boekhouder, maar ondernemer. Daarom ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om boekhoudprocessen te versimpelen en efficiënter te maken. En vooral te automatiseren. Dat is onze ambitie sinds 2002 toen wij in Nederland als eerste op de markt kwamen met online boekhouden voor ondernemers.

Twinfield

Het optimale uit je boekhoudpakket halen?

Wil jij ook professioneel boekhouden? Voel je dan thuis bij Twinfield! Twinfield Boekhouden helpt jou je dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Met een slim en uitgebreid online boekhoudpakket  én veel persoonlijke ondersteuning.

Exact

Exact REST API

Soms is Exact Online niet voldoende voor de ondernemer en heeft hij een extra functionaliteit nodig die zijn bedrijfsprocessen verder optimaliseren. Beperk fouten en bespaar tijd en geld met de API koppeling tussen Exact en uw andere tools en data.

Onze oorsprong

VitoSoft is meer dan zes jaar geleden opgericht door ons:  Marco Stuffers en Anja Kleijhorst. Wij hebben allebei meer dan 20 jaar ervaring met grote automatiseringstrajecten in meerdere rollen. Van softwareontwikkeling, tot projectleiding en van sales tot consultancy. Op basis van onze eigen frustraties uit de afgelopen 15 jaar, met de aanwezige relatiebeheer systemen, hebben wij een webbased platform gebouwd speciaal voor het MKB. Het VitoSoft Cloud Platform. Dit kan je zien als een platform met bouwblokken op basis waarvan wij elke gewenste applicatie inrichten.

Relatiebeheer, sales, helpdesk, projecten, planning, productie? Alles is mogelijk doordat VitoSoft uit verschillende bouwstenen is opgebouwd die aan of uit gezet kunnen worden op basis van jouw eigen behoefte. De oplossing kenmerkt zich door de eenvoud in gebruik. Geen toeters en bellen en ingewikkelde toestanden maar een rechttoe rechtaan oplossing op basis waarvan de gebruiker snel inzicht heeft in zijn activiteiten en deze op een eenvoudige manier kan beheren. Wij zijn een aanbieder waarbij persoonlijke aandacht en commitment voorop staan.

Meer weten? Demonstratie? Bel ons op en we spreken snel wat af….en ja dat kan ook online!
Met vriendelijke groet,
Marco  en Anja, 0252-798083

Team VitoSoft

Our Core Team

Anja Kleijhorst

Systeemontwikkeling

Mijn drijfveer is het ontwikkelen van oplossingen op basis van een eigen gemaakte blokkendoos. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de laatste technologische mogelijkheden. Als opdracht geven we onszelf mee dat alles wat we maken eenvoudig moet zijn in gebruik. Prima doelstelling natuurlijk, alleen niet altijd even makkelijk. Op basis van ons eigen gemaakte framework denk ik dat we nu heel goed in staat zijn om de wensen van de klant te vertalen naar software die eenvoudig is in gebruik. Het is vooral de kunst van het weglaten!

Marco Stuffers

Verkoop

Ik zie het als mijn uitdaging om organisaties te helpen duurzaam succesvol te zijn in hun activiteiten. Dit kan door organisaties te leren hoe ze de aanwezige expertise op hun eigen vakgebied op een praktische manier commercieel kunnen inzetten richting hun doelgroep. De bedrijfssoftware die wij hiervoor inzetten is eenvoudig, degelijk en intuitief. Tevens helpen we de klant inhoudelijk met consultancy en trainingen. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop!

Aiko de Raaf

Bedrijfsadviseur

Mijn ambitie is om voor een no-nonsense organisatie als VitoSoft een klankbord te zijn voor alle de aspecten waarmee zij als organisatie te maken heeft. Inzet is om telkens een nieuwe blik van buitenaf te werpen op de vraagstukken waarmee VitoSoft te maken heeft. Dit zodat haar producten en diensten optimaal aansluiten op de behoefte van haar klantgroepen en er sprake is van een duurzame gezonde organisatie. Ik ben sinds 1998 actief in marketing- en salesorganisaties. Zo ben ik jarenlang verkoper geweest van software-applicaties en heb ik verschillende accountmanagementfuncties vervuld.

Get Started

Het is Nooit Te Laat of Te Vroeg om Te Beginnen

Of  je nu starter bent of al jaren bezig met allerlei oplossingen voor relatiebeheer. Je kunt ons altijd uitnodigen voor een vrijblijvend intake gesprek.